BOOKING

For en afslappende camping i Lazise

Fossalta Camping tilbyder sine gæster en bred vifte af faciliteter til at opfylde alle forventninger og behov.

Her er hvad du kan finde på vores struktur:


SWIMMINGPOOL – Både unge og store kan nyde de to swimmingpools, som er placeret en kort gåtur fra campingpladsens bar, de er omgivet af et stort solarium, hvor du kan slappe af og solbade.
Den store swimmingpool, rektangulær (25 m x 12,50 m), har en dybde i intervallet fra 1,20 m til 1,50 m og har en sjov vandrutsjebane.
Den lille swimmingpool, cirkulær (Ø 15 m), har en dybde i intervallet fra 0,20 m. 0,60 m.


STRAND – Camping Fossalta har direkte udsigt over Gardasøen og en sand- og stenstrand, som altid passes omhyggeligt af vores medarbejdere, og som er ideel til afslapning i skyggen af træerne, solbadning og lange gåture.
Stranden har bøjer til fortøjning af både.
På stranden kan du også leje liggestole og senge, vandcykler, kanoer og både.

BAR & MARKED – Inde i campingen er der også en bar og et lille supermarked.
Baren, som ligger centralt, tilbyder drinks, snacks og færdigretter. I baren kan du følge med i sportskampe og sportsbegivenheder på storskærm, have det sjovt med venner ved temaaftenerne, høre levende musik og koncerter, danseshows og karaoke.
Ved siden af baren er der et lille supermarked, hvor du kan købe frisk brød hver dag, duftende kager, sodavand, lokale vine og et dejligt udvalg af fødevarer og basale fornødenheder.


LEGEPLADS – For børnenes sjov og underholdning tilbyder camping Fossalta på en pragtfuld legeplads med et stort grønt område udstyret med rutsjebaner, gynger, slotte og sandkasser.
I denne grønne oase kan de små gæster lege trygt udendørs og blive venner med de andre børn på campingpladsen.BØRNEKLUB
– Fossalta Camping er en familie campingplads ideel til en ferie med dine børn ved Gardasøen.
I miniklubben, som drives af underholdningspersonalet, kan børn i alle aldre deltage i rekreative og sjove aktiviteter, her har de også mulighed for at socialisere og samtidig have det sjovt.
Campingen giver børneunderholdning også hvis det bliver dårligt vejr.
På Camping Fossalta kan børn bevæge sig rundt i total frihed og sikkerhed, campingen er organiseret således at sikre ro hos familierne.

SPORT – Campingen har to tennisbaner med kunstgræs, en fodboldbane med rigtig græs og en med syntetiskbane, en basketballbane, en volleyballbane og bordtennis.
Vores camping er også et ideelt udgangspunkt til at opdage Monte Baldos mountainbike-stier, eller til at opleve charmen af vandsport på Gardasøen: sejlsport, windsurfing, kitesurfing, wakeboarding, paragliding.

ANDRE FACILITETER
Campingen tilbyder alle de faciliteter, der er nødvendige for en behagelig og afslappende ferie.

Inde i campingen har gæsterne adgang til hygiejnefaciliteter, hvoraf en af nybyggeri.

Hygiejnefaciliteterne, altid rene og udstyrede, har fælles badeværelser, private badeværelser kan udlejes, handicaptoiletter, badeværelser til børn, brusere og vaskerum.
Vores stolthed er renligheden, både i overnatningsstrukturerne og i de fælles områder, altid under vores specialiserede medarbejderes kontrol og vågent øje og med professionelle produkter og udstyr.

Newsletter

Iscriviti al nostro servizio di newsletter per restare aggiornato sulle novità del campeggio e scoprire in anteprima tutte le offerte di piazzole e case mobili in campeggio per le tue vacanza a Lazise, sul Lago di Garda.