BOOKING

Din camping i Lazise ved Gardasøen

Hver gæst er velkommen!

 

På vores stille campingplads i Lazise, på den østlige bred af Gardasøen, kan du finde en hyggelig familieatmosfære, der vil give dig en uforglemmelig ferie.

Afslapning og Natur – Beliggende i den frodige bred af Gardasøen, i Lazise, er Fossalta Camping det rigtige sted for dem, der søger en afslappende ferie i kontakt med naturen, uden at give afkald på glæde og sjov.

Modtagelse og gæstfrihed – Camping Fossalta i Lazise er nemlig et naturligt miljø, præget af venlighed og hjælpsomhed af familien, som siden 1968 driver stedet med kærlighed og sans for detaljer med henblik på gæsternes velfærd.

Family Camping – På grund af disse egenskaber, er campingpladsen den perfekte løsning for familier med børn, der kan nyde af alle de dedikerede faciliteter samt underholdning med shows.
Afhængigt af ens særlige behov, kan gæsterne vælge at bestille de rummelige standpladser eller bo i et af de komfortable mobilehomes.
Campingpladsen tilbyder også flere fælles områder, altid vedligeholdte og rene, som swimmingpoolen, stranden, en børneklub, boldbaner og andre faciliteter.

Finde rundt i Campingen – Download kortet med alle punkter af interesse inden for campingpladsen.

 

Newsletter

Iscriviti al nostro servizio di newsletter per restare aggiornato sulle novità del campeggio e scoprire in anteprima tutte le offerte di piazzole e case mobili in campeggio per le tue vacanza a Lazise, sul Lago di Garda.