BOOKING

Campingferie ved Gardasøen

Fossalta Camping befinder sig på den østlige bred af Gardasøen, i et område af høj historisk/kulturel interesse, hvor du også kan arrangere en ferie i kulinariske toner, eller med fokus på sport eller afslapning.
For at opleve området kan gæsterne gå rundt i de mange gamle landsbyer og nyde de typiske scenarier og traditioner af et område rigt på historie.

Hemmeligheden til virkelig at lære Gardasøen at kende er også at lade sig rive med af de mange landsbyfestivaler og de kulinariske begivenheder med smag fra vores område.
Vores personale er altid til rådighed til hver dag at foreslå sommerkalenderens vigtigste begivenheder og rådgive turisterne om hvordan de får det bedste ud af deres ferie.
For gæster, der ønsker at besøge de vigtigste punkter af turistmæssig interesse, som byder på historie og tradition i vores område, kan internationalt anerkendte monumenter nås fra campingen som for eksempel Vittoriale degli Italiani, Arena di Verona eller Santa Giulia Museum i Brescia.
Afstande: Campingen ligger kun 3 km fra Gardaland og 300 m fra Movieland, som nemt kan nås til fods.

Ikke langt fra motorvejen, togstationen og havnen, er vores camping et perfekt udgangspunkt for at nå de vigtigste historiske byer i det nordlige Italien, termalbade og stier til fascinerende vandreture eller mountainbiking.

Newsletter

Iscriviti al nostro servizio di newsletter per restare aggiornato sulle novità del campeggio e scoprire in anteprima tutte le offerte di piazzole e case mobili in campeggio per le tue vacanza a Lazise, sul Lago di Garda.