BOOKING

Lazise - Gardasøen

Lazise ligger på den østlige bred af Gardasøen, syd for Bardolino og nord for Castelnuovo del Garda. Byen ligger 24 km vest for byen Verona, ved foden af bakkerne Moreniche. Her når søen sin maksimale bredde på 17 km fra kyst til kyst.
Lazise, fra det latinske “laceses” – by på søen – er en middelalderby med en malerisk gammel bydel med smalle gader, små maleriske torve og en havn, som ligger lige i midten af byen. Lazise er let tilgængelig med fartøjer og turistbåde.

 

Lazise er et af de vigtigste turistcentre ved Gardasøen, takket være stedets skønhed, de mange restauranter og butikker, de forskellige muligheder for sport og nærheden af Gardaland og Canevaworld, berømte i hele verden.
Et rigt program med arrangementer i Lazise hele året rundt: mange koncerter, julemarkedet med lokale delikatesser, festen for Skt. Martin og mange andre begivenheder og events.
Du kan opdage det ugentlige marked hver onsdag.
Terme di Colà – Særlig kendt er den del af Colà, med den vidunderlige Parco Termale del Garda.
Her finder du to naturlige termalbade, perfekte til at tilbringe tid i total afslapning i termalvandet.

Lazise er det perfekte sted for, at leve en uforglemmelig ferie ved Gardasøen og opdage alle attraktionerne i dette unikke område.

Newsletter

Iscriviti al nostro servizio di newsletter per restare aggiornato sulle novità del campeggio e scoprire in anteprima tutte le offerte di piazzole e case mobili in campeggio per le tue vacanza a Lazise, sul Lago di Garda.