BOOKING

Kulinariske udflugter

Med sine typiske produkter er Gardasøen det ideelle område for kulinariske udflugter for at opdage unikke smag.

Valpolicella – Lazise ligger meget tæt på Valpolicella-området, bakkeområdet øst for søen, kendt for dets bløde bakker med vinmarker, hvor Gardasøens mest berømte vine kommer fra.
De kulinariske ture i Valpolicella-området omfatter guidede smagsprøver af lokale vine, frokoster i bondehuse med traditionelt hjemmelavet mad og ture til de mest maleriske landsbyer i området.

Soave – Udflugt på en hel dag i Soave-området, som er forblevet intakt i årenes løb med gamle optegnelser af vindyrkning. Ud over de berømte vingårde af fremragende vinmærker såsom Soave, Valpolicella og Amarone, hører besøg på møller med smagsprøver også med til udflugten.
Soave-turen fås også med elektrisk minibil til to, så du kan køre på stier mellem vinmarker, kirker og slotte og samtidig beskytte miljøet.

Ekstra jomfru olivenolie – Oliventræerne, som vokser på Gardasøen, har en lang tradition og giver maden en delikat og velafbalanceret smag, olien er en fremragende ingrediens til at forbedre fisk fra søen, samt kød og den traditionelle polenta.
I Lazise, nær campingen, ligger museet for olivenolie, hvor de besøgende kan udforske en gammel og kraftfuld stangpresser, møllesten, skruepressere og et eksempel på en oliemølle fra det nittende århundrede som drives af vandets styrke samt historiske dokumenter og oplysningsmaterialer.
Museet har også en butik, hvor du kan smage og købe ekstra jomfruolier blandt de forskellige eksisterende specialiteter.

Newsletter

Iscriviti al nostro servizio di newsletter per restare aggiornato sulle novità del campeggio e scoprire in anteprima tutte le offerte di piazzole e case mobili in campeggio per le tue vacanza a Lazise, sul Lago di Garda.