BOOKING

Kulturelle ture

Fra campingen i Lazise kan du nemt nå mange turistattraktioner med historiske monumenter og symboler, der repræsenterer området.
Her er nogle ideer til kulturelle ture ved Gardasøen

Venedig Tour – Tur med guide for at opdage en af de mest berømte byer i verden. Turen inkluderer en bustur og en privat bådtur for at besøge den fascinerende ø San Marco med alle dens berømte monumenter.

Verona Tour – En meget usædvanlig udflugt for at se en af Europas mest berømte byers arkitektoniske og kulturelle skønhed under et andet lys. Busturen med guide inkluderer også en guidetur i en ukendt Verona med udsigts- og nattur.

Brescia Tour – Anerkendt af UNESCO som verdens kulturarv, Brescia er en dejlig by, præget af en blomstrende industriel aktivitet, et historisk centrum af stor værdi og kunstneriske monumenter og museer, der gør byen til et must-see for turister fra hele verden.

is1Isola del Garda – Det er den største ø på søen og er en af de mest besøgte seværdigheder for sin charme og historisk betydning.
Fra april til oktober, åbner familien Borghese Cavazza sit hus op til guideture: her kan du gå på stien gennem den uberørte grønne park, med engelske og italienske haver, og opdage den rige historie dette sted har samt alle de berømte figurer siden romertiden, som er kommet forbi her.
www.isoladelgarda.com

Gardone Riviera – Med Vittoriale degli Italiani, mere almindeligt kendt som Gabriele D’Annunzios hjemsted, er Gardone Riviera et af de rigeste turistmål af Gardasøens historie med virkelig unikke kulturelle og naturskønne ture og egenskaber.

Borghetto sul Mincio – Ekstraordinær lille middelalderlig landsby, med charmerende og maleriske gader og karakteristiske broer, som er en perle blandt udflugterne i området.

Sirmione – Særligt slående, især om natten, Sirmione er en af turisternes fortrukne landsbyer ved Gardasøen.
Berømt for sine varme termalvande og Catullo-hulerne, Sirmione tilbyder også på interessante kulturelle stier for at opdage monumenter fra gallerne og romerne og ruiner af templer.

Newsletter

Iscriviti al nostro servizio di newsletter per restare aggiornato sulle novità del campeggio e scoprire in anteprima tutte le offerte di piazzole e case mobili in campeggio per le tue vacanza a Lazise, sul Lago di Garda.