BOOKING

RESTYLING
2019
RESTAURANT
BAR TERRASSE

2019 nyt år
nye tjenester

I disse vintermåneder, hvor vi holder ferielukket, har vi travlt med et vigtigt renoveringsarbejde af det centrale område i campinglivet: Området mellem swimmingpoolen og receptionen.

Arbejdet indebærer opførelsen af et nyt kompleks, der vil erstatte det tidligere bar-/markedsområde.
Bygningen er blevet designet til at minimere miljøbelastningen både æstetisk og ledelsesmæssigt. Den bliver dækket af natursten og planter for at være i harmoni med resten af campingfaciliteterne. De store vinduepartier vil bidrage til den bedste belysning af rummene ved at udnytte dagslyset fuldt ud.

Dette nye projekt er kun det første af de løbende forbedringsarbejder, som vi har sat os som mål i de kommende år, for at kunne sikre vores gæster den højeste kvalitet og komfort under deres ophold på Gardasøen.

VÆRKET
restaurant 200 mq
veranda 85 mq
bar 32 mq
Terrasse 300 mq
supermarket 89 mq + 16 maga
Restaurant

Restauranten er uden tvivl den nye styrke i denne ombygningsindsats. Vores formål har været at skabe et frisk, lyst og afslappende miljø. Fra de store vinduepartier
kan man nyde en vidunderlig udsigt over campingpladsen.
I tilfælde af dårligt vejr vil restaurantens udendørs siddeområde blive overdækket for at give Dem mulighed for at nyde Deres middag/aftensmad i fuld ro.

Supermarket/Bazar

Siden campinigpladsens åbning var det centrale område blevet påtænkt som sæde af være vores minimarked.
Selvom den konsekvent og flittigt havde tjent alle vores kunder igennem årene, var den gamle struktur nu blevet for gammel til at kunne tilbyde gæsterne et højt serviceniveau.
Derfor har vi påtænkt en ny placering, der kunne opfylde alle kravene forbundet med en campingferie. De vil finde dagligvarer, drikkevarer, typiske produkter og en basar, hvor De kan finde alt det, De har brug for.

Bar/Terrasse

Det nye bar-/terrasse er det ideelle sted for at nyde fremragende drinks og cocktails i fuld ro, og nyde den betagende udsigt over Gardasøen og dens storslåede solnedgange.
Det nye solarium på forhøjet niveau vil give Deres ferie en ekstra kant og et strejf af elegance og fokus på underholding sammen med familie eller venner.
Den nye bar, som vil betjene poolområdet og det nye solarium, er udstyret til at servere kølige drikkevarer ledsaget af fremragende live musik.