BOOKING

Parker i Gardaområdet

Gardasøens bred som vender mod Verona byder på mange natur- og temaparker, hvor gæsterne kan nyde deres fritid og få underholdning.

PARCO GARDINO SIGURTÀ – Vinder af den prestigefyldte pris som den anden smukkeste park i Europa i 2015, Parco Giardino Sigurtà er et naturparadis, der strækker sig seks hundrede tusinde kvadratmeter.
Fortryllende årstidsblomster, storslåede græsplæner og maleriske historiske steder gør den til en af de mest besøgte destinationer ved Gardasøen med hundredtusindvis af besøgende hvert år.

PARCO DELLE CASCATE – Parken med vandfald er det perfekte sted for en udflugt i naturens grønne og frodige vegetation, mellem tårnhøje klippevægge, skyggefulde grotter og kaskader af kildevand.
I denne oase af tradition og natur kan du genopdage den gamle smag, kunst og skikke i Valpolicella og Lessinia

PARCO NATURA VIVA – Mere end 1.500 dyr af 250 arter fra hele verden og 42 hektar af bakken Morenica. En spændende tur i en frodig natur for at opdage de fem kontinenters dyrearter. Et tropisk drivhus, en zoologisk safari, en tur dedikeret til giganterne fra fortiden og en gård, hvor du kan age gederne. En stor park, levende og spændende, hvor din viden om naturens fortid og nutid kan blive rigere og hvor du kan tilbringe en uforglemmelig dag.

GARDALAND – Det er den største forlystelsespark i Italien tænkt til hele familiens glæde og den ligger meget tæt på vores campingplads. I mange år har Gardaland underholdt børn og voksne med mange attraktioner inspirerede fra fantasi- og eventyrsverden, og de yngste har særlige eventyrlige områder helt for sig selv.

MOVIELAND – er den første forlystelsespark i Italien dedikeret til filmverden. Fuld af spændende attraktioner, er parken konstant animeret med skuespillere, der spiller rollen som kendte mennesker i et kontinuerligt show.

CANEVA WORLD – det er et vandland på over 100.000 kvm, udstyret med en bred vifte af rutsjebaner, bølgebassiner, laguner, forfrisknings- og shop-points, alt i en caribisk ramme med en meget høj visuel effekt. Det enestående tema giver unge og voksne mulighed for at opleve en frisk og spændende dag.

Newsletter

Iscriviti al nostro servizio di newsletter per restare aggiornato sulle novità del campeggio e scoprire in anteprima tutte le offerte di piazzole e case mobili in campeggio per le tue vacanza a Lazise, sul Lago di Garda.