BOOKING

Sportsaktiviteter

Gardasøen er det ideelle sted til at dyrke udendørs sport i et unikt og karakteristisk scenario.
Fra vandsport, bjergsport, til de mest ekstreme aktiviteter, Gardasøen tilbyder utallige sportsudvalg, der kan gøre dagene fremragende, selv for de mest krævende sportstilhængere.

E-MTB Adventure – Effekten af moderne elektriske mountainbikes giver muligheden for at tage nye ruter og stier, der vil føre dig til en betagende udsigt. Ruterne omfatter naturområder, indtil du kommer til en panorama-terrasse med udsigt over søen. En unik oplevelse for alle.

Mountain-Bike og Cykling – De mange forskellige stier, der fører fra søen til bjergene eller til nærliggende byer gøre vores område blandt de mest populære for cyklister fra hele verden, både på vej og mountainbike.
Med specialiserede guider tilbyder Gardasøen en bred vifte af ruter, der kan tilfredsstille ikke kun de mest trænede atleter, men også familier, som er på udkig efter en afslappende tur.

Canyoning – Canyoning er ikke blot en vandsport, det er sjov, eventyr og natur. Takket være canyoning kan du opdage en normalt utilgængelig verden med skulpturagtige klipper og klart vand. Ved alle klatringer ned af bakke bliver deltagerne ledsagede af erfarne bjergguider, der organiserer ture i al sikkerhed for en ubekymret nydelse.

Fun Kajak – En spændende ny måde at opleve floden på! For dem, der elsker vand og ønsker at opleve spændingen ved at sejle ned af en flod på egen hånd, er den sjove fun-kajak den rigtige aktivitet. Den åbne design og den særlige manøvredygtighed gør kajakkerne nemme at styre til øjeblikkelig nydelse.

Via Ferrata – Den øverste del af Garda-området byder på diverse ruter af forskellig sværhedsgrad, der går mellem dybe kløfter og smukke toppe, hvor man er knyttet til et stålkabel og ledsaget af bjergguider med særligt udstyr, som gør det til en uforglemmelig oplevelse.

River Trek – En sjov trekkingtur til at udforske en stor og spektakulær kløft langs floden mellem høje bjergmure, sten støbt ved vandet og vadesteder i en af de største og fascinerende canyoner i Europa.
En fantastisk oplevelse i et vildt sted, der kombinerer natur og eventyr.

Rock Climbing – Climbing er en nem aktivitet, når den praktiseres med erfarne bjergguider, som lærer dig med glæde det grundlæggende i sikkerhed og som får climbing til at blive en uforglemmelig oplevelse

Newsletter

Iscriviti al nostro servizio di newsletter per restare aggiornato sulle novità del campeggio e scoprire in anteprima tutte le offerte di piazzole e case mobili in campeggio per le tue vacanza a Lazise, sul Lago di Garda.