BOOKING

Landskabsture

Gardasøen har de ideelle omgivelser til at arrangere udflugter med smukke landskabsbilleder og en betagende udsigt.

Ved receptionen finder du alle de nødvendige oplysninger for bedre at kunne organisere dine ture ved at vælge blandt de forskellige forslag i et område, der virkelig byder på mange forskellige muligheder.

Her er nogle ideer til en typisk landskabstur ved Gardasøen.

Tur på Gardasøen – På Gardasøen kan du arrangere en tur til en eller en halv dag for at se søens store seværdigheder som Punta San Virgilio, Isola del Garda, Isola San Biagio og naturparken Rocca.
Afhængigt af den valgte form for turen er der stop for svømning, friske drinks eller frokost ombord.

Elegant Tour – En udflugt helt for sig til at sejle fra de vigtigste havne på søen om bord på et gammelt sejlskib fra de tidligere århundreder. Den elegante tur med vintage smag tilbyder en vidunderlig sejltur på søen med stop for svømning, guidetur på øen Garda og frokost serveret ombord.

Segway & Walk Tour – Besøg byen Verona og gå gennem gaderne eller benyt en moderne alternativ økologisk måde (Segway) for at besøge de vigtigste monumenter og seværdigheder i byen med en speciel guide.

Rafting Tour – Besøg centrum af Verona på en meget karakteristisk vej som Adige-floden. Turen byder på uforglemmelighed og udsigt uden sammenligninger samt guider, der beriger udflugten med detaljer fra oldtiden.

Flight Tour – For at besøge Gardasøen findes der også ture i stor højde om bord på cesna 720, hvorfra du kan se udover det fortryllende og inspirerende landskab.

Færger og både – De vigtigste havne på Gardasøen har også forbindelser via søen med færger og både, der giver dig mulighed for at besøge de vigtigste byer i området via sø og undgå trafikken på vejene.

Newsletter

Iscriviti al nostro servizio di newsletter per restare aggiornato sulle novità del campeggio e scoprire in anteprima tutte le offerte di piazzole e case mobili in campeggio per le tue vacanza a Lazise, sul Lago di Garda.