Campingpladsen

Din campingplads i Lazise ved Gardasøen 

Hver gæst er velkommen.  På vores fredelige campingplads i Lazise, ved Gardasøens veronesiske bred, finder du en indbydende og hjemlig atmosfære, der giver dig en uforglemmelig ferie.

giovani in campeggio Lago di Garda
SCROLL
Vi er her altid

Et sted hvor følelser vokser og hvor minder skabes. 

ICampingpladsen er vores hjem, og vi er den familie, der bor der, passer på den og har budt familier og venner velkommen på campingpladsen år efter år. 
  
Dette er ånden på vores campingplads, et bånd, der ikke kun består af et lejlighedsvis forhold, men ofte udvikles et venskabsbånd. Vi kan godt lide at være naturlige, behandle jer som om det var et familiemedlem og gøre jeres ophold endnu bedre og mere afslappende. 
  
Vi er altid her, vi glæder os til at byde jer velkommen hos vores familie og venner af Gardasøen.

I naturen

Slap af i naturen 

Camping Fossalta ligger omgivet af den frodige riviera ved Gardasøen i Lazise og er det helt rigtige sted for dem, der søger en afslappende ferie i naturen uden at gå på kompromis med sjov og underholdning.

Venner og guides

Velkomst og gæstfrihed 

Camping Fossalta di Lazise tilbyder et miljø, der er kendetegnet ved en families venlighed og hjælpsomhed, der siden 1968 har drevet stedet med passion og opmærksomhed på detaljer og gæsternes trivsel.

Som at være hjemme

Familiecamping 

Netop med disse egenskaber er campingpladsen den perfekte løsning til familier med børn, der har alle bekvemmeligheder, faciliteter og underholdning med aftenforestillinger. 
  
Afhængigt af de forskellige behov kan gæsterne vælge at booke de rummelige standpladser eller at bo i en af de komfortable mobilehomes campingpladsen tilbyder.. 
  
Campingpladsen tilbyder også forskellige vedligeholdte fællesområder, såsom swimmingpoolen, stranden, miniklubben, legepladserne og et højt serviceniveau for at tilgodese alle gæsternes behov og trivsel.