Familien

Velkommen til et af de smukkeste
steder i Italien. Gardasøen. 

Ved søens bred i Lazise, ligger der en campingplads, hvor du kan tilbringe en afslappende ferie med venner og familie. For de mere initiativrige, ligger de store forlystelsesparker ved Gardasøen få meter fra campingpladsen: Gardaland, Movieland og Canevaworld. 

campeggio a tenuta famigliare - Lazise lago di Garda
SCROLL
Velkommen

Hvert år oplever vi et glædeligt gensyn med gamle venner fra hele Europa,
som kommer tilbage for at besøge os 

Campingpladsen er vores hjem, og vi er den familie, som bor her, passer på den og har budt familier og venner, der er vokset op hos os i mange år, velkommen. 
  
Dette er ånden på vores campingplads, dette er hvad der sker naturligt. Et bånd, der ikke kun er et lejlighedsvis bekendtskab, men som ofte udvikler sig til et venskabsbånd. Vi kan godt lide at være afslappede og åbne, og behandle jer som et familiemedlem, så jeres ferie bliver varm og dejlig. 
  
Vi er her altid, vi venter på at du slår dig ned blandt venner af vores familie og venner af Gardasøen. 

Grundlæggerne
Renato og Amelia Amicabile

Grundlæggerne af campingpladsen og dens smukke historie. 
  
Renato og Amelia, var ejerne af et stykke jord med udsigt over Gardasøen, som straks blev en destination for besøgende fra hele Italien og Tyskland for at beundre og besøge vidunderlige Gardasøen. Derfor besluttede de sig i 1960, at bruge deres jord til at udvise disse mennesker gæstfrihed. 
  
Denne gestus af gæstfrihed var startskuddet til vores campingplads. 

Hjertet og sjælen
Rita Amicabile

Campingpladsens sjæl i over 30 år. Datter af Renato og Amelia har siden sin oprindelse boet på campingpladsen, der i betragtning af hendes unge alder repræsenterer hendes hjem og det sted, hvor hun voksede op. 
  
Dette dybe bånd med campingpladsen, vil hun aldrig opgive, og det er takket være hende, at gæsterne nu bliver en del af en stor familie. 
  
Den største succes er at have opdraget tre børn, som hun har overført den samme lidenskab og vilje til.

Fremtiden, innovation
Marco, Fabio og Lia

Børnene er, som deres mor, opvokset på campingpladsen og der har altid været nye legekammerater, nye børn og unge at lege og danne venskaber med. 
  
Denne verden er stimulerende for nysgerrigheden og overfører en fordomsfrihed påvirket af viden om forskellige sprog og kulturer. Disse karakteristika er fundamentale for ideer og kulturens gæstfrihed. Faktisk repræsenterer de fremtiden for denne campingplads og bidrager aktivt til dens ledelse.