Hvad venter du på?
Tjek tilgængelighed
Mobilehome Fossalta Superior

Mobilehome Fossalta Superior: 
Ny, moderne og tæt på søen 

De nye mobilhomes blev installeret i begyndelsen af 2023 og har al den komfort der er brug for på en campingferie ved Gardasøen. De er placeret tæt på søen, så gåturen mellem ferieboligen og stranden er behagelig. De er delvist skyggefulde placeret, så selv på de varmeste tidspunkter kan du slappe af i det fri.   De er nye, så de har den nyeste generation af materialer, og er rummelige, så de sagtens har plads til op til 5 personer. 

SCROLL
Beskrivelse

Mobilehome Fossalta Superior

4+1
31 kvm feriebolig + 12 kvm overdækket terrasse

Beliggende i den nederste del af campingpladsen, tæt på søen, hvor man i løbet af dagen kan nyde brisen, der stiger fra søen op til baglandet. Et universalmiddel i hele sommerperioden, der giver dig mulighed for at tilbringe mest mulig ferietid udendørs. 
Ferieboligen er omkring 30kvm og består af følgende: soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med 2 enkeltsenge, badeværelse med bruser, håndvask og toilet.  Opholdsstuen består af et tekøkken og en stue med en sovesofa. Sammenlignet med Fossalta-versionen er der en opvaskemaskine ud over køleskabet og induktionskogepladen.  Varmt vand i køkkenet og på badeværelset. Forbrug er inkluderet.  Udendørsområdet består af en stor overdækket terrasse på ca. 9kvm, samt bord og stole. Tæpper, lagner og pudebetræk findes også i ferieboligen.   Teknisk information: intern Wi-Fi (i modsætning til andre mobilhomes er wi-fi-enheden placeret inde i huset, hvilket sikrer en stabil og effektiv forbindelse), satellit-tv, aircondition og opvarmning. 

Husdyr er ikke tilladt. 

 

Datablad
1 dobbeltværelse
Bad
Wi-fi
1 dobbeltværelse
Spisestue med køkkenhjørne
Bord
Sovesofa
Opvarmning
Air condition
Elkedel
Balkon/terrasse
Køkkenapparater
Induktionskomfur
Service
Havebord- og stole
Køkken med gaskomfur og køleskab
Kæledyr er ikke tilladt
Se selv
Galleri
Se selv
Prisliste
Beregn nemt prisen på løsningen Mobilehome Fossalta Superior ved at udfylde nedenstående oplysninger
Udnyt rabatterne
Nuværende tilbud
Ingen tilgængelige tilbud
Hvor vi er
Beliggenhed