Hvad venter du på?
Tjek tilgængelighed
Suite Olivi Hydro

Maksimal komfort, en fantastisk campingferie ved Gardasøen. Olivi Suite, masser af plads i den grønne olivenlund, privat jacuzzi og storslået udsigt over Gardasøen 

Campingferie ved Gardasøen, på et højere niveau. Det er ikke længere blot camping, ferien kombinerer natur, komfort og faciliteter, såsom den store private jacuzzi. Naturen er stærk i sine farver og dufte og tilbyder et unikt panorama, der er et universalmiddel for både øjnene og  hjertet.  Oplev denne nye følelse. Olivi-suiten er ideel til par og familier med et barn.    

SCROLL
Beskrivelse

Suite Olivi Hydro

2+1
22 kvm feriebolig + 11 kvm overdækket terrasse

Mobilehome bliver  til en suite. Suiten er mere end det klassiske hotelkoncept omgivet af olivenlunde, der dominerer den nederste del af Gardasøen.    
 
Olivi-suiten har et areal på 22 kvm og består af: soveværelse med dobbeltseng, badeværelse og bruser, opholdsstue med tekøkken i åbenforbindelse.  Opholdsstuen har bord, sofa, LCD-tv og køkken. I køkkenet er alle nødvendige apparater tilgængelige for husets fulde autonomi: køleskab, induktionskomfur, mikroovn og opvaskemaskine.   
 
Undendørs er der mange oliventræer, der giver skygge på alle tidspunkter af dagen, samt et stort privat grønt område, overdækket terrasse og jacuzzi. Privatliv og afslapning for øjeblikke med total regenerering.    

 

Datablad
1 dobbeltværelse
Bad
Wi-fi
Spisestue med køkkenhjørne
Bord
Sovesofa
Opvarmning
Air condition
Elkedel
Balkon/terrasse
Køkkenapparater
Induktionskomfur
Service
Havebord- og stole
Køkken med gaskomfur og køleskab
Se selv
Galleri
Se selv
Prisliste
Beregn nemt prisen på løsningen Suite Olivi Hydro ved at udfylde nedenstående oplysninger
Udnyt rabatterne
Nuværende tilbud
Ingen tilgængelige tilbud
Hvor vi er
Beliggenhed