Kulturel ferie

Historie, kultur og kunst. Oplev den kulturelle side af Gardasøen.

Når du bor på campingpladsen i Lazise kan du nemt nå forskellige turistattraktioner med monumenter og historiske symboler, der repræsenterer området. 
I denne sektion finder du nogle ideer til kulturelle oplevelser ved Gardasøen. 

SCROLL
Isola del Garda

Øen ligger på Brescia-siden af Gardasøen, et par meter vand fra San Felice del Benaco. 
  
Besøget, der starter et par hundrede meter fra campingpladsen, varer cirka to timer. Når vi krydser søen ombord på båden, lægger vi til ved den lille havn ved Isola del Garda, hvorfra vi begynder den guidede tur for at udforske øens skatte. Blandt disse er den rige unikke vegetation, , de storslåede engelske og italienske haver, villaen i venetiansk neogotisk stil og naturparken. 

Venezia tour

Det er muligt at beundre lagunens arkitektoniske og historiske skønheder. 
  
En guidet tur gennem en af de mest besøgte byer i Italien giver dig mulighed for at opleve storslåede værker og meget fin arkitektur, der fortæller den sande historie om Venedig. 
  
Transfer til S.Marco-pladsen med privat båd, guidet tur og fritid (4 timer).

Verona tour

Oplev den spektakulære by Verona, en del af UNESCO-kulturarv og Shakespeares kærlighedsby. Gå rundt mellem monumenter, smukke pladser og fortryllende skjulte gader.  
En guidet bustur rundt i Verona og 2 timers fritid

Brescia tour

Brescia eller rettere, "Italiens løvinde", som den blev opkaldt af Carducci til minde om byens historiske modstand i løbet af de 10 dages oprør med østrigerne. 
  
Udforsk byens vigtigste historiske og kulturelle attraktioner såsom: Piazza della Loggia, Piazza dei Duomi, hvor du kan besøge de 2 kupler: katedralen i Brescia og den gamle katedral, en ægte arkitektonisk juvel. Turen fortsætter med et besøg i teatret og Capitolium, et vidnesbyrd om det romanske Brescia. Derefter fortsætter turen med et besøg på kunstgalleriet og slottet med udsigt over byen. 

Gardone Riviera

Turen inkluderer afgang med båd fra Lazise havn og fortsætter mod Gardone Riviera. Når vi er gået på land, fortsætter vi turen ombord på en minivan, der fører os til Vittoriale degli Italiani. Her kan du beundre villaen, der engang tilhørte Gabriele D'Annunzio og dens storslåede park, der skjuler unikke skatte som Regia Nave Puglia-skibet og teatret. Efter at have spist frokost (gratis frokost) fortsætter vi med at besøge Hruska botaniske have. Til sidst er der fritid til at besøge Gardone Rivieras centrum (få skridt væk kan du også besøge San Marco-tårnet og Villa Alba) og derefter vender vi tilbage til Lazise.

Borghetto del Mincio

Det er en lille del af kommunen Valeggio sul Mincio i provinsen Verona, som har formået at bevare sit spektakulære middelalderlige udseende som en lille befæstning ved floden. I dag er det stadig muligt at observere nogle hjul, der stadig er i bevægelse. Møllerne er derimod blevet renoveret og omdannet til hyggelige spisesteder, overnatning eller i små lokale håndværksbutikker. 
  
Turen foregår på el-cykel og guide. 

Sirmione

Sirmione er en af de smukkeste landsbyer ved Gardasøen, og dens borg ved vandet er unik i verden.  Byen er destination for tusindvis af besøgende hvert år, der ønsker at opleve byens ekstraordinære skønhed, beliggende på søens eneste halvø.  
  
Turen, der starter fra campingpladsen, inkluderer besøg på: 
  
Scaligero-slottet, Grotte di Catullo, Jamaica-stranden og Rocca Scaligera. Turen afsluttes med 1 times fritid til at besøge de mange butikker i centrum eller for at gå på opdagelse i Sirmiones historiske gyder. Retur efter ca. 5 timer.