Oplev Gardasøen

Ontdek de schoonheid van het Gardameer en haar nabijgelegen steden.

Gardasøen er det ideelle sted at planlægge fantastiske udflugter til historiske byer omgivet af natur og betagende udsigt. 
  
 
I receptionen på campingpladsen finder du alle de oplysninger, du har brug for bedre at planlægge dine udflugter og vælge blandt de forskellige udflugtsforslag i et område, der byder på mange forskellige muligheder. 
  
  
Her er nogle ideer til en naturskøn udflugt ved Gardasøen. 

SCROLL
Udflugt ved Gardasøen

Ved Gardasøen kan du arrangere en en halv- eller heldags udflugt for at besøgen søens interessante seværdigheder som Punta San Virgilio, Isola del Garda, Isola San Biagio og naturparken Rocca. 
Afhængig af den valgte udflugt er der mulighed for et stop til en svømmetur, kølige drinks eller frokost ombord. 

Segway & Walk Tour

Besøg byen Verona og gå gennem gaderne eller benyt en moderne alternativ måde (Segway) at besøge de vigtigste monumenter og seværdigheder i byen på med en lokal guide.

Elegant Tour

En udflugt udover det sædvanlige, hvor du sejler fra de vigtigste havne ved søen om bord på et gammelt sejlskib fra det forrige århundrede. Den elegante tur i vintage stil tilbyder en vidunderlig sejltur på søen med et stop for en svømmetur, en guidet tur på øen Garda og frokost serveret ombord.

Løsning
Mobilehome Fossalta
Rafting Tour

Besøg centrum af Verona på en utraditionel måde langs Adige-floden. Turen byder på uforglemmelige oplevelser og en enestående panoramaudsigt sammen med dygtige instruktører, der beriger oplevelsen med historiske detaljer om byen. 

Flight Tour

Du kan også opleve Gardasøen oppefra ombord på Cessna 720, hvorfra du kan se udover det fortryllende og inspirerende landskab.

Færger og både

De vigtigste havne ved Gardasøen tilbyder også færge- og bådforbindelser, der giver dig mulighed for at besøge de vigtigste byer i området via søen ogsåledes undgå trafikken på vejene.