Oplev Lazise

Lazise, Gardasøen. Den turistvenlige by.

Lazise ligger på den østelige bred af Gardasøen, syd for Bardolino og nord for Castelnuovo del Garda. Byen ligger 24 km vest for byen Verona ved foden af de Morenske bakker. Her når søen sin maksimale bredde med 17 km fra bred til bred. 
  
 Lazise, fra den latinske "laceses" - by ved søen - er en by af middelalderlig oprindelse, der tilbyder et karakteristisk historisk centrum med smalle gyder, maleriske pladser og en havn i centrum, som er let tilgængelig med både og turistbåde. 

SCROLL
Termiske bade i Colà

Den termiske park Villa dei Cedri i Colà er ideel til en dag med velvære og afslapning ved Gardasøen. Den termiske kilde ligger i parken Villa dei Cedri fra det attende århundrede. 
  
Du har brug for afslapning på din ferie og behøver ikke tænke på noget, vi sørger for det hele. Indgangsbilleten leveres bekvemt dagen før begivenheden, med frokost eller aftensmad, hvis du ønsker det, og du behøver ikke engang tænke på bilen, parkering eller andet ... 

Løsning
Mobilehome Fossalta
Roccolo del Lago

I bakkerne omkring Gardasøen, ved landsbyerne Saline og Colombare di Lazise, ligger gården Roccolo del Lago, som er et resultat af samarbejdet mellem Francesco Righetti og Giuseppe Campagnola. 
  
Den brede erfaring gennem flere generationer, som de to familier har erhvervet, lidenskaben, og den konstante dedikation til kvalitet og miljøvenlig vinavl, har i det sidste årti ført til grundlæggelsen af gården "Roccolo del Lago", der bedst udtrykker vinens karakteristika ved Gardasøen. 
  
Ejendommen strækkersig langs den østlige bred af søen og omfavner de moræne bakker i et unikt og spektakulært landskab, der vil fortrylle dig. 
  
Hele ejendommen drives med certificeret økologisk landbrug. 

Gyldighedsperiode
fra 23/09 til 25/12
Løsning
Mobilehome Fossalta
Movieland

Movieland er den første forlystelsespark i Italien dedikeret til filmens verden. Parken er fyldt med spændende attraktioner og du bliver konstant underholdt af skuespillere, der spiller rollen som kendte mennesker. 
  
Planlæg dit besøg i Movieland med os. Køb dine indgangsbilletter på pladsen og undgå kø. Hvis du ønsker det, kan vi også arrangere transport til parken eller du kan cykle til den nærliggende park og undgå trafik. 

Gyldighedsperiode
fra 23/09 til 01/03
Løsning
Mobilehome Fossalta
Caneva World

Caneva World er et vandland på over 100.000 kvadratmeter. udstyret med et stort antal vandrutsjebaner, et bølgebassin, laguner, spisemuligheder og butikker i  "caribiske" omgivelser. Vandlandet giver både børn og voksne spændende og adrenalinpumpende ferieoplevelser. 

Gyldighedsperiode
fra 23/09 til 14/11
Løsning
Mobilehome Fossalta
Medieval Times

Medieval Times arrangerer hver dag  middelaldershow for hele familien! I parkens store kamparena konkurrerer kongedømmets modigste riddere mod hinanden. Som i et ethvert eventyr kæmpes der selvfølgelig om prinsessens hånd. Hver turnering slutter derefter med en kongelig festmiddag for offentligheden. 

Gyldighedsperiode
fra 23/09 til 15/01
Løsning
Mobilehome Fossalta