Sjov ferie

Forlystelsesparker og attraktioner ved Gardasøen for alle aldre.

Der findes ikke noget sted i Italien, som Gardasøen, hvor nogle af de smukkeste seværdigheder er samlet. Seværdigheder for alle aldre, unge som gamle. Den veronesiske bred ved Gardasøen byder på mange natur- og forlystelsesparker. 
  
Underholdningen er ikke begrænset til sjov om dagen ... om aftenen står mange barer og diskoteker klar til at underholde dig ud på de sene nattetimer. Gardasøen er ... fornøjelse. 

SCROLL
Medieval Times

A Medieval Times va in scena ogni giorno lo spettacolo del Medioevo per tutta la famiglia! Nella grande arena del parco si sfidano i più valorosi cavalieri del regno. In palio, come in ogni fiaba che si rispetti, c’è naturalmente la mano della principessa. Ogni torneo si conclude poi con un banchetto regale offerto a tutto il pubblico.

Gyldighedsperiode
fra 04/04 til 01/04
Parco Giardino Sigurtà

En 60 hektar stor grøn park, 
  
I løbet af året skifter parkens mange blomster, herunder den største tulipanblomst i Sydeuropa. Parken har allerede vundet den nationale pris for den smukkeste park i Italien i 2013,  andenpladsen som den smukkeste park i Europa i 2015. 

Gyldighedsperiode
fra 04/04 til 02/04
Vandfald park

Parken med vandfald er det perfekte sted for en udflugt i naturens grønne og frodige vegetation, mellem tårnhøje klippevægge, skyggefulde grotter og kaskader af kildevand.  
Planlæg dit besøg i Parco delle Cascate med os. Køb dine indgangsbilletter på pladsen og undgå kø. Hvis du ønsker det, kan vi også arrangere transport til parken. 

Gyldighedsperiode
fra 05/04 til 05/04
Natura Viva Park

Parco Natura Viva er i dag en moderne zoologisk park, og et vigtigt beskyttelsescenter for truede dyrearter, som over tid har udviklet sig som en aktiv rolle i bevarelsen af biodiversitet. 
  
Planlæg dit besøg i Parco Natura Viva med os. Køb dine indgangsbilletter på pladsen og undgå kø. Hvis du ønsker det, kan vi også arrangere transport til parken. 

Gyldighedsperiode
fra 04/04 til 12/04
Gardaland

Oplev et fantastisk eventyr i Gardaland Resort, den første forlystelsespark i Italien! Forlystelsesparken byder på mere end 30 forskellige temaer og et akvarium. 
  
 Planlæg dit besøg i Gardaland med os. Køb dine indgangsbilletter på pladsen og undgå kø. Hvis du ønsker det, kan vi også arrangere transport til parken eller du kan cykle til den nærliggende park og undgå trafik. 

Gyldighedsperiode
fra 05/04 til 12/04
Movieland

Movieland er den første forlystelsespark i Italien dedikeret til filmens verden. Parken er fyldt med spændende attraktioner og du bliver konstant underholdt af skuespillere, der spiller rollen som kendte mennesker. 
  
Planlæg dit besøg i Movieland med os. Køb dine indgangsbilletter på pladsen og undgå kø. Hvis du ønsker det, kan vi også arrangere transport til parken eller du kan cykle til den nærliggende park og undgå trafik. 

Gyldighedsperiode
fra 31/03 til 30/11
Løsning
Mobilehome Fossalta
Caneva World

Caneva World er et vandland på over 100.000 kvadratmeter. udstyret med et stort antal vandrutsjebaner, et bølgebassin, laguner, spisemuligheder og butikker i  "caribiske" omgivelser. Vandlandet giver både børn og voksne spændende og adrenalinpumpende ferieoplevelser. 

Gyldighedsperiode
fra 04/04 til 10/04
Jungle Adventure Park

Midt i grønne omgivelser i San Zeno di Montagna (Verona) ligger Jungle Adventure Park, det rigtige sted for dem, der søger spænding. Besøgende kan teste sig selv på tre forskellige ruter, grøn, blå og rød. På ruten skal der krydes broer, hoppes over forhindringer sog balancere på træstammer. 

Gyldighedsperiode
fra 23/09 til 18/04
Løsning
Mobilehome Fossalta
Sea Life

Besøget i Gardaland SEA LIFE Aquarium er en interaktiv rejse hvor du kan udforske de smukkeste væsner, der lever i fersk- og saltvand på jorden. I en række tema-miljøer, der på en troværdig måde rekonstruerer forskellige naturlige levesteder, med dyr fra den nærliggende Gardasø til de mystiske afgrunde i de store oceaner. 
  
Kom helt tæt på med dyr af alle slags, fra søløver til skorpionfisk, fra klovnefisk til søstjerner! Du fascineres i den imponerende undervandstunnel, hvor hajer og rokker svømmer uforstyrret lige over dit hoved.

Gyldighedsperiode
fra 23/09 til 04/04
Løsning
Mobilehome Fossalta