Sportsferie

Gardasøen, destinationen for enhver sportsentusiast

Gardasøen er det ideelle sted at dyrke forskellige sportsaktiviteter i unikke og karakteristiske omgivelser. 
  
Fra vandsport, aktiviteter i bjergene og til de mest ekstreme sportsgrene, tilbyder Gardasøen et utal af sportsaktiviteter som kan tilfredsstille selv de mest krævende sportsmænd.

SCROLL
El-cykel ved søen

 Kraften i de moderne elektriske mountainbikes giver mulighed for at cykle ad nye stier og ruter, der fører dig til en betagende udsigt. Ruterne tager dig gennem naturskønne områder og videre op til en panoramaterrasse med udsigt over søen. En fantastisk rute, som alle har mulighed for at opleve. 

Gyldighedsperiode
fra 04/04 til 01/08
Varighed
7
Inklusiv
E-MTB, caschetto
Mountainbiking ved søen

De mange forskellige ruter, der fører fra søen til bjergene eller til nærliggende byer, gør vores område til et af de mest populære blandt cyklister fra hele verden, både på landevej og på mountainbike. 
 Med vejledning fra specialiserede guider, tilbyder Gardasøen en bred vifte af ruter, der ikke kun kan tilfredsstille de mest øvede atleter, men også familier, der ønsker en afslappende cykeltur.

Canyoning ved Gardasøen

Canyoning er ikke bare en vandsport, det er sjov, eventyr og uspoleret natur. Canyoning gør det muligt at opdage normalt helt utilgængelige områder mellem udskårne klipper og krystalklart vand. Alle deltagerne blive ledsaget af ekspert alpinguider, der organiserer ture i fuld sikkerhed, så du kan få en sjov oplevelse uden bekymringer. 

Fun Kayak ved søen

 En ny og spændende måde at opleve floden på! For dem der elsker vand og ønsker at opleve spændingen ved at sejle ned ad floden, er fun kayak den helt rigtige aktivitet. Takket være den åbne struktur og dens særlige manøvredygtighed, er kajakkerne lette at styre og er med til at give dig masser sjove oplevelser. 

Klatring Via Ferrata Gardasøen

 Det øverste område ved Gardasøen byder på diverse klatreruter af forskellig sværhedsgrad, der går mellem dybe kløfter og smukke bjergtoppe, hvor man er spændt fast til et stålkabel og ledsaget af dygtige klatreinstruktører med specielt udstyr, der er med til at gøre det til en uforglemmelig oplevelse. 

Klippeklatring

Klippeklatring er en nem aktivitet, når den praktiseres med erfarne klatreinstruktører, som lærer dig den grundlæggende sikkerhed og som er med til at give dig fantastiske klatreoplevelser.  

Paragliding

Der er ikke noget bedre og mere afslappende end at prøve Tandem Paragliding over Gardasøen og opleve nye sider af den fantastiske sø. Paragliding giver dig mulighed for at flyve uden støj. Flyvningen over Gardasøen varer omkring 30 minutter.